Aktuella turlistor sommar 25/6-15/8 2021

Sök alltid din resa på Waxholmsbolagets hemsida eller via appen. Eller ring Kundtjänst: 08-600 10 00

Läs om sommarturlistorna hur du planerar (och förbokar) din resa här!

Nord/Syd-linjen: Tabell 40 (28/6-15/8 2021) trafikerar sen sex år tillbaka hela Stockholms skärgård sommartid varje dag från Arholma i norr och Nynäshamn i söder och möts i Sandhamn. Norra delen trafikeras av Sunnan och den södra delen av Symfoni, som var ny på linken förra sommaren, ett förhållandevis stort och "luftigt" fartyg.

Waxholmsbolagets terminaler är vår/sommarbemannade. Övriga tider på året kontaktar man WÅAB:s Kundservice. Besättningen ombord på båtarna hjälper också till.

Så påverkar virusutbrottet Waxholmsbolagets trafik

Observera att Trafikförvaltningen och SL upphört med tryckta tabeller. I fortsättningen hänvisas trafikanter till appar, hemsidor och pdf:er.

Trafikantföreningens tabellsamling med Saltsjö- och Mälarinfo, är numera de enda sommarturlistor som ges ut i tryckt form. Årets Skärgårdsboken skickas till Trafikantföreningens medlemmar i juni, starx efter midsommar. Boken kommer dessutom att finnas till försäljning på Waxholmsbolagets båtar, tack vare Blidösundsbolagets försorj. Böcker kan även hittas på publika platser på skärgårdsöarna som turistbyråer, vandrarhem och liknande. Bestämmer man sig för att bli ny medlem sommaren 2021, där boken finns tillgänglig, får man Skärgårdsboken 2021 direkt i handen. Håll utkik!

Ladda hem årets kampanjaffish som pdf här!

Swish: 123 352 78 35 / Uppge namn och mejladress i meddelande!